~Siniaalto bioresonanssihoito~

Ihmisille ja eläimille

​Mitä on bioresonanssiterapia?

Rayonexin bioresonanssihoito perustuu siniaaltoihin. Bioresonanssilaite on kuin säädettävä ja siirrettävä aurinko (auringon säteilyn taajuusväli 750 – 1 500 THz)! Bioresonanssihoito on lempeä ja harmoninen menetelmä kehon tasapainottamiseen ja kehon epätasapainon aiheuttajien tunnistamiseen. Kun epätasapainon aiheuttaja on tunnistettu, voidaan keskittyä poistamaan tai vähentämään epätasapainon aiheuttajia jotta elimistö saavuttaisi pysyvämmän tasapainotilan. Bioresonanssiteknologia on myös erinomainen väline ruoka-aineiden ja lääkkeiden, ja niiden yhteensopivuuden testaamiseen sekä allergeenien tasapainottamiseen.

Bioresonanssi Paul Schmidtin mukaan (BaPS) kehitettiin jo 1970-luvun alussa. Rayonexin Rayocomp-bioresonanssilaitteita on kehitetty yli 35 vuoden ajan yhteistyössä tuhansien lääkäreiden, eläinlääkäreiden ja luontaislääkäreiden kanssa. Pelkästään Rayonexin kotimaassa Saksassa bioresonanssiteknologialla on yli 60 000 käyttäjää, joista noin 5 700 on lääkäreitä, eläinlääkäreitä ja naturopaatteja. Rayonex-bioresonanssiteknologiaa myydään 44 maassa ja maailmanlaajuisesti laitteilla tehdään noin 35 000 harmonisointia päivittäin. EU:ssa laite luokitellaan lääkinnällisiin laitteisiin: Luokka II.

Rayonex-bioresonanssilaitteeseen on ohjelmoitu tuhansia eri taajuuksilla ja taajuusryhmiä. Jokaisella solun osalla, elimellä, vitamiinilla, mineraalilla, kivennäisaineella, bakteerilla, viruksella ja homemyrkyllä ja niin edelleen on oma taajuus.
​Mitä siniaalto bioresonanssilaite tekee?

Bioresonanssiteknologia on turvallinen ja syvälle vaikuttava terapia, jossa analyysi ja tasapainotus tehdään siniaaltotaajuuksien avulla. Oikeat taajuudet aktivoivat ja tukevat kehon omaa luonnollista tasapainottumista. Bioresonanssilaite analysoi ja tasapainottaa sekä ulkoisia että sisäisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat hyvinvointiimme. Laitteeseen on ohjelmoitu tuhansia eri taajuuksilla ja taajuusryhmiä. Jokaisella solun osalla, elimellä, vitamiinilla, mineraalilla, kivennäisaineella, bakteerilla, viruksella ja homemyrkyllä ja niin edelleen on oma taajuus. ​

Mitä tarkoittaa ”syyperäinen” metodi?

Syyperäisessä metodissa pyritään selvittämään kehoa kuormittavat tekijät ja toisaalta ravintoaineiden epätasapainot. Syiden löytäminen on tärkeää pysyvän tasapainotilan saavuttamiseksi. Epätasapainot voidaan analysoida ja harmonisoida bioresonanssilaitteella. Laitteella voidaan testata myös sopivat ravintolisät ja ruoka-aineet. Analyysi antaa myös vinkkejä olisiko elinympäristössä taajuuksia, esimerkiksi langaton säteily, home tai geomagneettinen häirintä, joita tulisi rajoittaa tai eliminoida kokonaan tasapainon optimoimiseksi. ​

Kuinka usein tulisi tasapainottaa?

Harmonisointikertojen määrä ja kesto on hyvin yksilöllistä. Nyrkkisääntönä on, että mitä kauemmin keho on ollut epätasapainossa, sitä enemmän tasapainotusta vaaditaan. Akuutit vaivat saattavat tulla tasapainoon hyvinkin nopeasti varsinkin jos oireiden aiheuttaja löydetään ja harmonisoidaan. Kroonisten vaivojen tasapainotus vaatii yleensä useampia tasapainotuskertoja. On myös huomattava, että alkuperäinen oireiden aiheuttaja ei välttämättä tule heti esiin vaan vasta sen jälkeen kun jokin uudempi epätasapaino on tasapainottunut. Puhutaan niin sanotusta ”sipuliefektistä”.

Onko bioresonanssiterapia turvallinen?

Bioresonanssiteknologia on tutkitusti tehokas ja turvallinen. Bioresonanssilaite muodostaa siniaaltotaajuudet kahdella dipole-anteenilla, joka on luonnossa esiintyvä aaltomuoto.

Tule rentoutumaan lempeään bioresonanssihoitoon Inkoon Västankvarnissa sijaitsevaan Ritan Hoitolaan!

Tutkimuksia

Satunnaistettu, prospektiivinen, kaksoissokkotutkimus vuodelta 2019, jossa osoitetaan objektiivisesti Rayocomp-bioresonanssilaitteen suorituskyky ja turvallisuus potilailla, joilla on kaularangan sairaus.

DRKS – Deutsches Register Klinischer Studien (German Clinical Trials Register)

Tutkimus I taajuuksien vaikutuksesta solun metaboliaan (englanniksi).

Tutkimus II taajuuksien vaikutuksesta solun metaboliaan (englanniksi).

Esittelyvideoita

Usein kysyttyä

Heisenberg ja Luis Victor De Broglie osoittivat, että kaikella aineella on aaltomainen muoto ja pyörimisliike (Max Planck). On siis selvää, että maailmamme – ja me – koostuvat viime kädessä värähtelyistä, ja se on bioresonanssiteknologian perusta. Paul Schmidtin mukaan on taajuus ja polarisaatio, eli pyörimissuunta.

Kaikki koostuu värähtelyistä ja on vuorovaikutuksessa (resonanssissa) toisten kanssa. Oikealla taajuudella tai oikealla taajuusspektrillä voidaan myös ”korjata” taajuuksia, eli harmonisoida epätasapainossa olevia taajuuksia. Homeopatia perustuu myös samaan periaatteeseen, aineista ei ole tallella molekyylejä, vain niiden värähtely C12 potenssin jälkeen.

Bioresonanssilaitteessa on tallennettuna tuhansia taajuuksia. Analyysin ja terapian aikana laite lähettää elektrodien kautta taajuudet kehoon, jonka jälkeen laite antaa signaalin/vastauksen onko kyseinen taajuus tasapainossa vai epätasapainossa.

Sama taajuus voi esiintyä eri värähtelymuotoja. Tunnetuinpia ovat:
● Siniaalto värähtely: hyvinvointia tukeva
● Suorakulmainen/neliömäinen värähtely: Epäterveelliset, elimistöä stressaavat (kuten elektromagneettinen värähtely)
● Kolmioaalto-värähtely: elimistöä stressaavat

Bioresonanssiteknologiat Paul Schmidtin mukaan toimivat siniaalloilla, jotka ovat hyvinvointia tukeva värähtelymuoto.

Tutkimuksissaan Paul Schmidt totesi, että sairaudet alkavat korkealla taajuusalueella ja saavuttavat matalammat taajuudet taudin edetessä. Bioresonanssiteknologialla on mahdollista havaita taajuuksien muutoksia ennen kuin ne näkyvät fyysisinä oireina. 

Asiakas on kytkettynä bioresonanssilaitteeseen ja laitteesta valitaan joko yleinen tai esimerkiksi tietyn elimen taajuus. Sen jälkeen otetaan testiaineet (ruoka, lääkkeet, lisäravinteet, huonepöly, vaate, pesuaineet, kosmetiikka jne) ja testataan niiden vaikutus. Näin pystytään määrittämään mitkä aineet vaikuttavat tasapainoa heikentävästi ja mitkä tasapainottavasti. 

Asiakas kytketään bioresonanssilaitteeseen ja valitaan yleinen taajuus tai jokin tietty taajuus, esimerkiksi elin. Sen jälkeen laitteeseen kytketään allergisen reaktion aiheuttava aine/taajuus. Harmonisointi tarkoittaa kahden värähteen yhteensovittamista niin että elimistö ei reagoi vieraaseen taajuuteen. 

Energiasiirto tai värähtelyn siirto voidaan tehdä tilanteessa, jossa esimerkiksi lääke aiheuttaisi rasitusta tietylle elimelle. Otetaan esimerkiksi särkylääke. Se voi aiheuttaa kuormitusta, eli epätasapainoa elimille kuten munuaisille vaikka se tasapainottaa kiputaajuuden. Tässä tilanteessa voisi ajatella että otetaan käyttöön vain särkylääkkeen värähde, joka siirretään esimerkiksi pumpuliin tai veteen.

Energiaa ei voi pysäyttää ja värähtelyä voi siirtää aineesta toiseen. Bioresonanssilaitteella voidaan siirtää värähtely esimerkiksi pumpulituppoon, veteen, öljyyn tai Rayotabs-tabletteihin. Homeopaattiset globulit toimivat samalla tavalla, niihin on siirretty aineen värähtely, ei itse aineen molekyyli (yli C12 potenssi).

Lisätietoja ja ajanvaraus puhelimitse numerosta 045-133 2495 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@biobalancing.fi.