~Ritan BioBEADFurry-punkkipannat~

Koirille ja kissoille

Miten punkkipannat toimivat?

BioBEADFurry-punkkipannat sisältävät Effective Microorganism (EM)™-helmiä, jotka valmistetaan fermentoimalla savea tehokkailla mikro-organismeilla. EM-helmet sisältävät hyödyllisiä ominaisuuksia ja edistävät ihon tervettä mikrobikantaa. Kokemusten perusteella, punkit eivät pidä helmien lähettämistä kaukoinfrapuna-aalloista ja ihon muuttuneesta mikrobikannasta eivätkä siksi kiinnity koiraan.

BioBEADFurry-punkkipanta voi olla yhtä tehokas kuin mikä tahansa markkinoilta löytyvä punkkikarkotin, mutta ilman haitallisia sivuvaikutuksia. Tämä tekee siitä turvallisen myös allergisille ja herkille koirille.

Kaukoinfrapuna-aalloilla on havaittu olevan koiraan myös rauhoittava vaikutus.

Punkkipanta sijoitetaan karvojen väliin mahdollisimman lähelle ihoa. Keraaminen helmi lähettää kaukoinfrapuna-aaltoja ja tasapainottaa ihon mikrobeja. Panta kastellaan lämpimällä vedellä ennen ensimmäistä käyttökertaa ja noin 10 päivän välein. Pannan voin pestä puhtaalla vedellä ja kynsiharjalla jonka jälkeen se kuivatetaan auringossa. Panta sopii erinomaisesti koirille, jotka pitävät uimisesta! Uinnin jälkeen jätä panta koiran päälle ja anna kuivaa auringossa.

@bio_balancing EM keraamisia helmiä sisältävä Ritan BIOBead-punkkipanta laitetaan lähelle ihoa karvojen väliin niin että kaukoinfrapunasäteet vaikuttavat tehokkaasti. Punkit eivät infrapunasäteistä pidä😎🙏 lisätietoja biobalancing.fi #emtickcollar #biobeads #effectivemicroorganisms #bioresonance #biobalancing #dogtickcollar #dogs #tickcollarpets #tickcollardog ♬ Good Dog - Tall Guy Short Songs
Vinkkejä BioBEADFurry-punkkipannan käyttöön:

Punkkipanta kannattaa ottaa käyttöön jo ennen punkkikauden alkua. Koirasta riippuen mikrobikannan muuttuminen voi kestää jopa 4 viikkoa, mutta kokemusten perusteella se toimii jo paljon nopeammin.

  • Huuhtele punkkipanta huolellisesti lämpimällä puhtaalla vedellä ja anna sen kuivua auringossa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Toista tämä prosessi noin 10 päivän välein.

  • Pidä helmet puhtaina, muuten mikrobien aallonpituus voi muuttua. Käytä pientä kynsiharjaa ja vettä helmien puhdistukseen. Alä käytä saippuaa tai kemikaaleja.

  • Pidä helmet erossa öljyistä mikäli käytät pannan lisäksi hyönteissuihketta tai eteerisiä öljyjä.

  • Älä pidä pantaa mikäli koira ui uima-allasvedessä.

  • Vaikka keraamiset helmet ovat käytännössä kulumattomia, helmien valmistajat suosittelevat, että kaulapannat vaihdetaan kerran vuodessa.

Huomioithan, että tämän tuotteen tehokkuudesta ei ole takuuta. Se on luonnontuote, jossa ei käytetä kemikaaleja. Punkkipopulaatiot ja -aktiivisuus vaihtelevat alueen ja vuodenajan mukaan. On koiria, joille pelkkä keraaminen punkkipanta antaa riittävän suojan punkkeja vastaan. Koiran turkki tulee tarkistaa säännöllisesti, sillä mikään punkkikarkotustuote ei välttämättä toimi aina 100-prosenttisesti.

Tilaa koirallesi oma punkkipanta alla olevan linkin kautta.