~Ajatuksia kvanttienergiasta~

Tervetuloa kotisivuillemme!

Tervetuloa energiataajuuksien ja kvanttienergian ihmeelliseen maailmaan! Näillä sivuilla on esitetty vain pintaraapaisu siitä, miten energiataajuudet vaikuttavat meihin. Taajuuksia harmonisoimalla voimme tukea omaa hyvinvointia ja saavuttaa paremman tasapainon.

Kvanttienergia ja terapia

Kaikki on energiaa ja jokaisella ihmisillä ja eläimellä on oma energeettinen sormen-, tassun- ja kavionjälki. Kun meissä on riittävästi energiaa, kehomme pystyy tasapainottamaan siihen kohdistuvia rasitteita. Mitä paremmassa tasapainossa elimistömme on, sen tehokkaammin pystymme vastustamaan ulkoa ja sisältä tulevia rasitteita, joita voivat olla veden, ilman, ruuan tai sähkömagneettisen kentän tuomat epätasapainot.

Pyrin aina ensisijaisesti löytämään epätasapainon juurisyyt ja alkuperäisen epätasapainon aiheuttajat, mutta samalla harmonisoimaan ja lievittämään mahdollisia oireita.

Tutkittu ja testattu bioresonanssiteknologia

Olen sertifioitu Paul Schmidt (BaPS) bioresonanssiterapeutti ja vuodesta 2013 olen käyttänyt BaPS-bioresonanssiteknologiaa pääasiallisena terapiamuotona. Bioresonanssianalyysejä, -harmonisointeja ja konsultointia olen tehnyt vuodesta 2018 sekä ihmisille että eläimille.

Käyttämäni Rayonex Rayocomp PS 10 Med -bioresonanssiteknologia on tutkitusti turvallinen ja sillä tehdään noin 35 000 harmonisointia päivässä ympäri maailman. Teknologia on tarkka ja havaitsee pienimmänkin epätasapainon. Tämä mahdollistaa muun muassa patogeenien, solujen ja entsyymien taajuuksien analysoimisen ja harmonisoimisen.

Hevosshiatsua oman hevosen avuksi

Hevosten kanssa puuhaaminen ja hoitaminen on kuulunut lempiharrastuksiini jo pikkutytöstä lähtien. Oman toipilashevosen innoittamana aloitin vuonna 2016 opinnot Scottish School of Shiatsu for Horses -koulussa ja vuonna 2019 valmistuin hevosshiatsuhoitajaksi. Lisäksi vuonna 2021 ja 2022 tein hevosshiatsun jatko-opintoja.

On todella huikeaa huomata miten innolla hevoset osallistuvat shiatsuhoitoon, onhan kosketus heidän luonnonmukainen tapa viestiä. Osallistuin myös syksyllä 2018 Jim Mastersonin vetämälle Masterson Method -viikonloppukurssille Englannissa. Masterson Methodissa on paljon shiatsun elementtejä, joten nämä kaksi hoitomuotoa toimivat yhdessä saumattomasti.

Liike on lääke

Olen ollut aina kiinnostunut ravinnosta, liikunnasta ja hyvinvoinnista. Vaikka opiskelu ja työ erilaisissa viestinnän tehtävissä veivät moneksi vuodeksi myös ulkomaille, olen työni ohella aina tutkinut ja opiskellut muun muassa homeopatiaa, reikiä, shiatsua ja bioresonanssia. 1990-luvun alussa kiinnostus liikuntatieteisiin vei minut liikunnanohjaajan peruskurssille, jolta muistona on muun muassa kuntosaliohjaajan tutkinto sekä yleisurheilu- ja jalkapallovalmentajan C-tason tutkinto.

Energiaa luonnosta!

Eläimet ja luonto ovat aina olleet minulle tärkeitä ja jo 10 vuoden ajan olen saanut nauttia hevostilallisen kiireisestä elämästä Inkoossa.

Olen ikuinen tutkija ja opiskelija! Etsin jatkuvasti tietoa erilaisista luonnonmukaisista menetelmistä, joilla voimme tukea ja edistää hyvinvointiamme. Tässä kutsumustyössä auttaa myös ikiaikaisen Riimu-kielen ja siihen liittyvien perinteisten ja luonnollisten hyvinvoinnin edistämismenetelmien opiskelu.

Ollaan yhteydessä!

Ota yhteyttä niin mietitään juuri Sinulle sopiva kokonaisuus. Seuraa meitä myös Somessa, linkit löydät tämän sivun alapalkista. Liity myös uutiskirjeemme postituslistalle niin saan aina ensimmäisten joukossa ajantasaista tietoa ja tarjouksia. Ajan voit varata puhelinnumerosta 045 133 2495, tai sähköpostilla osoitteesta info@biobalancing.fi.

Balanssoivin terveisin,

Rita Uotila

Fokus epätasapainojen aiheuttajien kartoittamisessa ja harmonisoinnissa.

Bioresonanssi

Bioresonanssi on lempeä menetelmä auttaa kehoa sopeutumaan alati muuttuviin kvanttienergia-taajuuksiin.

Hevosshiatsu

Luonnollinen tapa kommunikoida hevosen oman kielen, eli kosketuksen avulla.

BioBeads

Kaukoinfrapuna-aalloilla ja EM-helmien yli 80 mikrobilla on hyvinvointia tukeva vaikutus.

Tallipaikat

Stall Söderland tarjoaa hevosystävällesi rauhallisen elinympäristön ja yksilöllisen hoidon.

“Pyrin aina löytämään epätasapainojen juurisyyt ja auttamaan elimistöä tasapainoon.”
Rita Uotila
Sertifioitu bioresonanssiterapeutti (Paul Schmidt)