~Bioresonanssianalyysit~

Jouhi, karva ja hius

Bioresonanssianalyysin avulla voi tarkistaa onko kehossa epätasapainotiloja, testata ruoka-aineiden sopivuutta ja kartoittaa mahdollisia lisäravinnetarpeita. Myöskään monipuolinen ja puhdas ruoka ei välttämättä takaa sitä, että keho saisi kaikkia sille välttämättömiä vitamiineja, kivennäisiä ja hivenaineita. Lisäksi vesi, saasteet ja erilainen säteily saattavat kuormittaa elimistöä. Tämä voi näkyä erilaisina elimistön epätasapainotiloina.

Mietityttääkö onko nauttimasi ruoka tarpeeksi ravinnerikasta ja juuri sinulle sopivaa? Tai ovatko käyttämäsi lisäravinteet elimistöäsi tasapainottavia? Haluatko kattavan analyysin kehosi energeettisestä tilasta? Haluatko kartoittaa rasittaako kehoasi ravinnon, ilman, kemikaalien ja veden epäpuhtaudet? Bioresonanssianalyysi antaa kattavan läpileikkauksen kehon energeettisestä kokonaistilasta

Bioresonanssianalyysin avulla pystytään kartoittamaan mahdolliset ravintoaineiden tasapainot ja epätasapainot sekä niiden sopivuus. Analyysissä käydään läpi mineraalien, kivennäisten, hivenaineiden, rasva- ja vesiliukoisten vitamiinien, probioottien, rasvahappojen ja aminohappojen taajuudet. Lisäksi tarkistetaan seuraavat taajuudet: raskasmetallit, ympäristömyrkyt, kemikaalit, genotoksiinit, entsyymit, virukset, bakteerit, parasiitit ja homemyrkyt.

Epätasapainojen tunnistaminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa antaa ennakoivaa tietoa ja eväitä hyvinvoinnin optimointiin. Analyysi tehdään Rayonex Rayocomp PS10 med. -laitteella.

85€/analyysi, kesto noin 90 min

Tilaa analyysi, siirry verkkokauppaan tästä!

Yksittäiset ruoka-aineet ja lisäravinteet voivat tasapainottaa elimistöä mutta kattavamman kuvan saa kun testataan niiden yhteisvaikutus. Testi voidaan tehdä yleisellä taajuudella tai valita esimerkiksi epätasapainossa olevan elimen taajuus ja testata ja etsiä juuri kyseistä taajuutta tasapainottavat ravintoaineet.

Lisätiedot ja ajanvaraus: puh 045 133 2495 tai info@biobalancing.fi.