~Palvelut~

Siniaalto bioresonanssiteknologia

Paul Schmidtin (BaPS) bioresonanssiteknologiaa on kehitetty jo 1970-luvun alusta lähtien. Se on lempeä menetelmä kehon taajuuksien harmonisointiin ja epätasapainon aiheuttajien tunnistamiseen. Kun epätasapaino on tunnistettu, voidaan keskittyä niiden tasapainottamiseen, jotta elimistössä saavutetaan pysyvämpi tasapainotila. Käytän analyyseissä ja harmonisoinnissa Rayonex Rayocomp PS10 Med -bioresonanssiteknologiaa.

MAX PLANCK: Viime kädessä kaikki materia värähtelee!
 

ENSIMMÄINEN TASAPAINOTUS

Ensimmäisellä kerralla on hyvä käydä läpi monia perustaajuuksia, muun muassa energia/chakrat, medidiaanit, säteily, myrkyt, entsyymit, patogeenit ja solun ATP:t. Tämän analyysin tuloksena tarvittaessa epätasapainoihin liittyvät patogeeniset taajuudet. Analyysi ja harmonisointi myös Zoomin välityksella.

JATKOTASAPAINOTUS

Jatkotasapainotukset määritellään ensianalyysin perusteella ja yksilöllisen tarpeen mukaan. 

 

Hevosshiatsu

Shiatsu on luonnonmukainen hoitomuoto, perustuen kiinalaiseen lääketieteeseen. Kirjaimellisesti sana ”Shi-atsu” tarkoittaa sormilla painelua.

Hevosshiatsu on kehittynyt käyttäen tuntemusta ihmisshiatsusta yhdistäen siihen hevosille annetun akupunktion tietotaitoa. Shiatsutekniikka sisältää pehmeää painelua sormin, kämmenin ja peukaloin. Jalkojen venytyksiä ja pyörittelyjä unohtamatta. 

Lisätietoja ja linkkejä

Shiatsuhoidon kesto: 45 minuuttia

JOUHI-, KARVA- JA HIUSBIORESONANSSIANALYYSIT

Bioresonanssianalyysin avulla voi tarkistaa onko kehossa epätasapainotiloja, testata ruoka-aineiden sopivuutta ja kartoittaa mahdollisia lisäravinnetarpeita.

Kaikkiin analyyseihin kuuluu seuraavien taajuuksien tasapainotilojen tarkistus:

– Schumann-taajuudet

– Energia / chakrat

– Meridiaanit

– Elektromagneettinen saaste

– Kehon happo/emäs tasapaino

– Geomagneettinen häirintä (esim. maanalainen vesi, Hartmann-linjat, Curry-linjat, Benker-linjat)

– Ruoka-aineiden, lääkkeiden ja lisäravinteiden taajuuksien sopivuutesti (max 15)

Ajanvaraus: puh 045 133 2495 tai info@biobalancing.fi

Mietityttääkö onko nauttimasi ruoka tarpeeksi ravinnerikasta ja juuri sinulle sopivaa? Tai ovatko käyttämäsi lisäravinteet elimistöäsi tasapainottavia? Haluatko kattavan analyysin kehosi energeettisestä tilasta? Haluatko kartoittaa rasittaako kehoasi ravinnon, ilman, kemikaalien ja veden epäpuhtaudet? Ole yhteydessä niin jutellaan juuri Sinulle parhaiten sopivasta kokonaisuudesta!

Hippocrates: "Your food should be your medicine, and your medicine should be your food."