~Ritan BioBEAD-tuotteet ~

Ihmisille ja eläimille

Ritan BioBEAD-helmituotteet on alati muuttuva valikoima erilaisia kaula-, ranne- ja nilkkahelmiä.

BioBEAD-helmiyhdistelmistä on iloa ja hyötyä niin ihmisille kuin karvaisille ystävillemmekin. 

Kaikki Ritan BioBEAD-tuotteet ovat käsin tehty käyttäen mahdollisimman paljon luonnon materiaaleja ja keraamisia mikrobipohjaisia helmiä (EM).

Katso myös koirien BioBEADFurry-punkkipannat.

Kokeile tätä kemikaalivapaata, vaihtoehtoa verenkierron tehostamiseksi. Lisääntynyt verenkierto poistaa myrkkyjä lihaksista ja sisäelimistä, alentaa verenpainetta ja parantaa kehon yleistä toimintaa.

LAHJAVINKKI: Voit tilata EM-helminauhoja mittatilaustyönä esimerkiksi omalla horoskooppikivellä tai räätälöidyillä taajuuksilla!

Siirry verkkokauppaan ja tilaa omasi! 

Mikä on EM®?

Effective Microorganisms® (EM) -mikrobipohjaiset keraamiset helmet valmistetaan fermentoimalla erikoissavea noin 80 eri mikro-organismin kanssa. Helmet paahdetaan 1 200 celsiusasteessa, minkä aikana saven rakenne muuttuu ja mikro-organismit jäävät kiinni sen rakenteeseen. 

Tohtori Teruo Higanin kehittämän teknologian päätuote on EM-1™, nestemäinen bakteerituote, joka koostuu kolmesta mikrobiryhmästä: hiivasta, fotosynteettisistä bakteereista ja maitohappobakteereista. EM-1™ toimii yhdessä paikallisten ja kotoperäisten hyödyllisten mikrobien kanssa ja luo synergiaa mikro-organismien ja laajempien elämänmuotojen, kuten hyönteisten ja matojen, lemmikkieläinten ja karjan sekä ihmisten välille. 

Miten EM®toimii?

EM®-keramiikka säteilee kaukoinfrapuna-aaltoja. Kaukoinfrapuna-aallot ovat valospektrin pisimpiä säteitä. Tämä aallonpituus on erittäin yhteensopiva ihmisten ja eläinten kudosten kanssa. Keho voi imeyttää niitä helposti jopa 9 sentin syvyydessä, ja niillä voi olla paljon positiivisia vaikutuksia. Kaukoinfrapuna-aallot voivat luoda sinuun, koiraasi ja muihin eläimiin paremman ja tasapainoisemman elinympäristön, mikä voi estää esimerkiksi punkkeja tarttumasta koiraasi.

Kaukoinfrapuna-aallot poistavat verisolukertymiä, mikä parantaa verenkiertoa. Koska infrapunasäteet läpäisevät kudoksen, ne vaikuttavat syvällä kehon kudoksissa, eivät vain ihon pinnalla. Kaukoinfrapuna-aallot synnyttävät lämmittävän vaikutuksen aktivoimalla soluja. NASA käyttää kaukoinfrapuna-aaltotekniikkaa muun muassa astronauttiensa avaruuspuvuissa.

Kokeile tätä kemikaalivapaata, vaihtoehtoa verenkierron tehostamiseksi. Lisääntynyt verenkierto poistaa myrkkyjä lihaksista ja sisäelimistä, alentaa verenpainetta ja parantaa kehon yleistä toimintaa.

Kaikki BioBEAD-helminauhat ovat uniikkeja ja mallit vaihtelevat materiaalien saatavuuden mukaan. Tuotteet tehdään käyttäen mahdollisimman paljon luonnollisia materiaaleja kuten käsittelemättömiä puuhelmiä niin että EM-helmien taajuudet eivät muutu. Kastele ja pese helmet puhtaalla vedellä ja tarvittaessa kynsiharjalla. Vältä rasvoja, öljyjä ja kemikaaleja.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi BioBEADFurry-punkkipanta tulee laittaa mahdollisimman lähelle ihoa, karvojen väliin. Pantaa ei ole tehty kestämään käyttöä taluttimen kanssa vaan se tulee sijoittaa kaulapannan viereen.
Kastele helmet puhtaalla vedellä ennen käyttöönottoa ja noin 10 päivän välein. Vesi aktivoi helmissä olevat mikrobit. Puhdista helmet kynsiharjalla ja puhtaalla vedellä, älä käytä saippuaa tai kemikaaleja, sillä ne vaikuttavat mikrobien taajuuksiin. Vesi tehostaa helmien vaikutusta, joten helmipanta on erinomainen uimisesta pitäville koirille.

Usein kysyttyä

Käyttämättömillä helmipunkkipannoilla ja helminauhoilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Keraamiseen helmeen on ”leivottu & paistettu” yli 80 mikrobin taajuudet. Helmet värähtelevät kaukoinfrapuna-aaltoja, joiden tiedetään vaikuttavan jopa 9cm syvyyteen. Aallot vilkastuttavat verenkiertoa ja niillä on yleisesti terveyttä tukeva vaikutus. 

Elimistön muuttuneet mikrobit ja kaukoinfrapuna-aallot eivät ole punkeille mielyttäviä taajuuksia ja siksi ne eivät halua kiinnittyä.

Käytännössä keraaminen EM-helmi on iätön. Jos kuitenkin helmikoru tai punkkipanta vioittuu tai menee rikki niin helmiä voi käyttää esimerkiksi vesikannussa tai sadevesisaavissa veden strukturointiin.

Punkkipantoja ei ole tarkoitus käyttää kaulapantana taluttimen kanssa. Mikäli koira jää kiinni punkkipannastaan sen on tarkoitus hajota. Jos näin käy, EM-helmiä voi käyttää vesikannussa tai sadevesisaavissa veden strukturointiin.

Parhaan vaikutuksen saa kun punkkipanta laittetaan mahdollisimman lähelle ihoa. Mikäli on kyseessä hyvin karvainen koira, punkkipanta kannattaa ”kaivaa” karvojen lomaan lähelle ihoa. Näin keraamisien helmien kaukoinfrapuna-aallot pystyvät vaikuttamaan paremmin.

Lisätiedot ja ajanvaraus: puh 045 133 2495 tai info@biobalancing.fi.